Etusivu

IiSanomat – Iin oma lehti –  jakelu joka talouteen koko kunnan alueella

TÄSTÄ LINKISTÄ VOIT LUKEA UUSIMMAN Iisanomat

Lehden ilmestymispäivä on joka toinen torstai, mutta IiSanomat on luettavissa netissä jo tiistaina, joka on myös painoonpanopäivä. Materiaali lehteen olisikin oltava mielellään toimituksessa edellisen viikon perjantaihin mennessä.

IiSanomat ilmestyy  huhtikuusta 2022 alkaen joka toinen viikko keskiviikkoisin. Parittomina viikkoina. Lehti on luettavissa jo tiistaina netissä www.iisanomat.fi tai www.iinlehti.fi

IiSanomat aloitti ilmestymisensä vuosien 2016-2017 vaihteessa. Ensimmäinen numero ilmestyi ennen joulua 2016. Vuodesta 2017 alusta lähtien lehti on ilmestynyt torstaisin  joka toinen viikko ja vuonna 2022 ilmestyy alkuvuodesta parittomina viikkoina, ja huhtikuun alusta v. 2022 parillisina viikkoina. 31.9.2022 alkaen parittomina viikkoina. Lehti jaetaan joka talouteen koko Iin kunnan alueella (myös Kuivaniemi ja Jakkukylä) ja lehti näkyy kokonaan myös netissä.

IiSanomia kustantaa Iin Lehti Oy, jonka kotipaikkana on Iin kunta. Iin Lehti Oy:n takana ovat pitkään Iihin ja Kuivaniemelle lehtiä ja muita julkaisuja toteuttaneet yrittäjät Heimo Turunen ja Eila Lahtinen, joilla on myös yritys VKK-Media Oy, sekä myös useamman kymmenen vuoden kokemus lehtiyrittämisestä ja lehtien tekemisestä. Vuonna 2021 on Iin Lehti Oy ja VKK-Media Oy siirtyneet kokonaan Heimo Turusen omistukseen ja Eila Lahtinen on jäänyt pois yritystoiminnasta, mutta tekee edelleen sivunvalmistusta mm. IiSanomiin.

Lehti haluaa olla kaikin tavoin iiläisten oma lehti eli juttujen aiheet tulee olemaan iiläisiä. Läheistä yhteistyötä tehdään  Iin kunnan, seurakunnan, eri yritysten, yhteisöjen ja yhdistysten sekä kaikkien paikkakunnan toimijoiden kanssa. Iin kunta käyttää lehteä virallisena ilmoituslehtenä ja samoin Iin seurakunnan kirkolliset ilmoitukset ovat joka lehdessä.

Uutiskynnys on paikkakunnan uutisille hyvin matala. Lehden puolelta kannustetaan omatoimisuuteen ja -aloitteellisuuteen omien asioiden tiedottamisessa. Toki kaikki tuki annetaan lehden puolelta.

II TUTUKSI PALVELUOPAS 2020 ilmestynyt. TÄSTÄ voi tutustua ja lukea.

 

info(at)iinlehti.fi
(kun lähetät sähköpostia, korvaa (at) @ -merkillä)

0400 385 281

***********

Lehden luku ei onnistu Google Chrome -selaimella! Sivujen avaamiseen suosittelemme käyttämään Firefoxia tai IE:ta.
Tässä kuitenkin ohjeet miten voi ongelman kiertää ja saa lehden näkyviin oikein myös Chromella:
Adobe Readerin ottaminen käyttöön ja Chrome PDF Viewerin poistaminen käytöstä:
Kirjoita osoitepalkkiin chrome://plugins avataksesi Laajennukset-sivun.
Etsi Chrome PDF Viewer ja poista se käytöstä klikkaamalla Poista käytöstä -linkkiä nimen alla.
Etsi Adobe Reader ja ota se käyttöön klikkaamalla Ota käyttöön -linkkiä nimen alla, sekä aseta täppä Salli aina ruutuun.