Etusivu

IiSanomat – Iin oma lehti –  jakelu joka talouteen koko kunnan alueella

IiSanomat ilmestyvät seuraavasti:
To 28.9., painoon lähetetään ma 25.9. teemana Paikallista -hanke ja siihen liittyvää asiaa mm. Iin kunnan hiilijalanjälki -asiat
To 12.10, painoon lähetetään ma 9.10
To 26.10, painoon lähetetään ma 23.10
to 9.11, painoon lähetetään ma 6.11
to 15.11, painoon lähetetään ma 13.11, samalla Iiläinen Iin Yrittäjien lehti
to 23.11, painoon lähetetään ma 20.11.
Tästä eteenpäin on tavoitteena, että lehti ilmestyy joka vk jouluun saakka. Perästä tiedotetaan asiasta.

IiSanomat aloitti ilmestymisensä vuosien 2016-2017 vaihteessa. Ensimmäinen numero ilmestyi ennen joulua 2016. Vuonna 2017 lehti ilmestyy keskiviikosta 18.1. lähtien joka toinen viikko. Lehti jaetaan joka talouteen koko Iin kunnan alueella (myös Kuivaniemi) ja lehti näkyy kokonaan myös netissä.

IiSanomia kustantaa Iin Lehti Oy, jonka kotipaikkana on Iin kunta. Iin Lehti Oy:n takana ovat pitkään Iihin ja Kuivaniemelle lehtiä ja muita julkaisuja toteuttaneet yrittäjät Heimo Turunen ja Eila Lahtinen, joilla on myös yritys VKK-Media Oy. Heillä on myös useamman kymmenen vuoden kokemus lehtiyrittämisestä ja lehtien tekemisestä.

Lehdellä on oma toimisto Iissä Micropoliksen talossa, Piisilta 1, joten voi tulla paikan päälle tuomaan materiaalia ja keskustelemaan lehteä koskevissa asioissa.

Lehti haluaa olla kaikin tavoin iiläisten oma lehti eli juttujen aiheet tulee olemaan iiläisiä. Läheistä yhteistyötä tehdään  Iin kunnan, seurakunnan, eri yritysten, yhteisöjen ja yhdistysten sekä kaikkien paikkakunnan toimijoiden kanssa. Iin kunta käyttää lehteä virallisena ilmoituslehtenä ja samoin Iin seurakunnan kirkolliset ilmoitukset ovat joka lehdessä.

Uutiskynnys on paikkakunnan uutisille hyvin matala. Lehden puolelta kannustetaan omatoimisuuteen ja -aloitteellisuuteen omien asioiden tiedottamisessa. Toki kaikki tuki annetaan lehden puolelta.

TÄSTÄ LINKISTÄ VOIT LUKEA UUSIMMAN Iisanomat

info@iinlehti.fi

0400 385 281

***********

Lehden luku ei onnistu Google Chrome -selaimella! Sivujen avaamiseen suosittelemme käyttämään Firefoxia tai IE:ta.
Tässä kuitenkin ohjeet miten voi ongelman kiertää ja saa lehden näkyviin oikein myös Chromella:
Adobe Readerin ottaminen käyttöön ja Chrome PDF Viewerin poistaminen käytöstä:
Kirjoita osoitepalkkiin chrome://plugins avataksesi Laajennukset-sivun.
Etsi Chrome PDF Viewer ja poista se käytöstä klikkaamalla Poista käytöstä -linkkiä nimen alla.
Etsi Adobe Reader ja ota se käyttöön klikkaamalla Ota käyttöön -linkkiä nimen alla, sekä aseta täppä Salli aina ruutuun.